jojoleden

Ett annat beaktande, särskilt som jag fortfarande siktar på att vi ska gå den ”medelsvåra”/”ansträngande” trepassleden/jojoleden. Jojoleden År inträffade en myckenhet av tråkigheter, så det årets fjällvandring inställdes. Vi beslöt oss för att ta skadan igen rejält Vi skulle gå. Trepassleden Trepassleden, eller ”jojoleden”, som var målet för nästa dagsetapp, var oerhört fascinerande. Jag gick den under helt perfekta. Om man kommer därifrån. Naked gymnast tält vid Mårmastugan. Från Kaskasavagge går man passet mellan Lucy hale naked och Knivkammen över till Unna Räitastugan  endast 2 bäddar. Från stugan går man lämpligen ut längs dalen för att så moggysblog komma på real sex movies som går mellan Sälka och Nallo. Men det var läskigt, det sticker jag inte under stol med.

Jojoleden - elena

När det kommer till den här etappen, som är lite legendarisk i vandringskretsar, så finns mycket erfarenhet beskriven. Under ungefär en tredjedel av branten fick jag spänna stavarna vid ryggsäcken och arbeta mig uppför med händerna för att få grepp om stenarna, som överlag låg hårt packade. Sedan måste huvudjocken också vadas högre upp där den förvisso breder ut sig tillsammans med dalgången, vilket gör den mycket lätt att ta sig över, med mycket sten att kliva på. Men i den övre delen av backen vände jag aldrig på huvudet, utan koncentrerade mig till fullo på att sätta in fötterna ordentligt i spåren. Det var en härlig vandring där solen tittade fram ordentligt för första gången på hela dagen. Vid Nallostugan tar vi lämpligen lunchrast och vilar lite. Kolla hur kompassen fungerar i förväg om ni inte redan kan den, det kan vara svårt att se stenrösen vid dimma exempelvis, och vandringarna över bergspassen går ju inte på stigar man kan följa. jojoleden

Jojoleden - innlegg Gratis

Den på kartan markerade vägen går längs den norra sidan, vilket dock betyder att ett delta vid huvudjockens utflöde måste passeras, samt åtminstone en lite större jock från Räitatjåkkaglaciären ett par tre kilometer upp i ravinen. Under ungefär en tredjedel av branten fick jag spänna stavarna vid ryggsäcken och arbeta mig uppför med händerna för att få grepp om stenarna, som överlag låg hårt packade. Vi rör oss nu uppåt mot den högalpina miljön. Jag kände mig dock för noga, och de spår som sparkats upp av vandrare som gått upp tidigare var tillräckligt djupa för att det skulle kännas tryggt hela vägen. Leden går över tre bergspass, mest i blockmark. Regnet höll sig undan tills dess att vi slagit upp vårt tält eller nått Unna Räita-stugan.